tips voor het vrijgezellen feest voor de vrouw

Home >> Relatie

Tips over een vrijgezellenfeest voor de vrouw

Het is bijna zover, voor een vriendin of familielid die binnenkort gaat trouwen breekt er een spannende tijd aan. De spannende tijd zal natuurlijk opgefleurd worden met een spetterend vrijgezellenfeest. Om u een idee te geven over de mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van een vrijgezellenfeest voor een vrouw zijn onderstaande tips opgesteld.

1. Voorbereiding
De aanstaande bruid zal natuurlijk geheel in het ongewisse worden gelaten over de inhoud van de vrijgezellendag of vrijgezellenavond. Alleen de datum mag bekend worden gemaakt. Het is natuurlijk het leukst als het vrijgezellenfeest aansluit bij de persoonlijkheid van de bruid. Als de bruid niet sportief is aangelegd zal het niet zo slim zijn om allemaal sportieve activiteiten te plannen. Hou daar dus rekening mee. Een geslaagd vrijgezellenfeest vereist een goede voorbereiding. Zoals het spreekwoord zegt een goede voorbereiding is het halve werk.

2. Organisatie
Bespreek met elkaar wie de leiding krijgt over de organisatie van het vrijgezellenfeest. Eerst zal er natuurlijk een lijst moeten worden gemaakt wie er allemaal uitgenodigd moeten worden. Daarna is het verstandig om ook een lijst te maken van wat er georganiseerd moet worden en wie dat gaat regelen.

3. Vrijgezellenfeest
Op het vrijgezellenfeest zal er natuurlijk ook een of andere activiteit plaats gaan vinden. Een vrijgezellenfeest kan een avond in beslag nemen maar ook een hele dag. Tegenwoordig zijn er ook vrijgezellenfeesten die een heel weekend duren of gaan er zelfs een aantal dames een weekje op vakantie. Het moet natuurlijk wel allemaal in het budget passen.

4. Verwenavond
Als er voor gekozen wordt om er een leuk en ontspannen vrijgezellenfeest voor de vrouw van te maken kan er gedacht worden aan een heerlijke ontspanningavond. Ga bijvoorbeeld met zijn allen naar de sauna of maar er een beauty verwendag van. Dat is weer eens wat anders dan iemand in een konijnenpak te laten rondlopen. Kan natuurlijk ook, het is maar waar u de voorkeur aangeeft.

5. Activiteiten
Er zijn onnoemlijk veel activiteiten die onderdeel kunnen zijn van een vrijgezellenfeest. Zo kunt u besluiten om te gaan bowlen, naar het theater te gaan, eten in een restaurant met speciaal thema, dansen, eigen cd opnemen, survival dag, massage of de overbekende kroegentocht. Op internet worden er veel activiteiten aangeboden waarbij u zelf de mogelijkheid hebt te kiezen uit activiteiten of er een geheel georganiseerde dag van te laten maken.

6. Beperkt budget
Als er sprake is van een beperkt budget kan er natuurlijk ook op een goedkope manier een vrijgezellenfeest georganiseerd worden. Denk maar eens aan een pyamaparty met alle vriendinnen en allerlei heerlijke hapjes. Of ga ergens een weekend kamperen, desnoods bij iemand in de achtertuin.

Met deze tips over een vrijgezellenfeest voor de vrouw zal er een onvergetelijk feest van gemaakt kunnen worden.
 

 

 

 

  Copyright:   Privacy:   Contact: