telefoonabonnementen tips

Home >> Multimedia

Tips over telefoonabonnementen

In de wirwar van de aanbieder van abonnementen voor je telefoon is het goed om het overzicht te bewaren. Gebruik daarvoor onderstaande tips over telefoonabonnementen.

1. Wat voor beller ben je?
Voordat je na gaat denken over welk abonnement je wilt, bedenk eerst wat voor soort beller je bent. Bel je veel overdag, of juist ’s avonds? Sms je meer dan je belt? Bel je veel naar mobiele nummers of juist veel naar vaste nummers? En hoeveel bel je eigenlijk per maand?

2. Aanbieders van telefoonabonnementen
Er zijn een aantal aanbieders van mobiele netwerken. Zorg ervoor dat je van alle aanbieders weet wat ze aanbieden zodat je weet waarvoor je kiest.

3. Lokkers voor uw abonnement van uw telefoon
Veel aanbieders proberen klanten te lokken met aantrekkelijke cadeau’s zoals flatscreens en laptops. Veel klanten laten zich hierdoor verleiden en zitten onbewust soms opgescheept met een veel te hoog abonnement. Een cadeau is leuk, maar kijk eerst of je het wel nodig hebt en wat je het uiteindelijk kost als je toch een duurder abonnement moet nemen om in aanmerking te komen voor het cadeau.

4. Prepaid abonnement
Voor mensen die weinig bellen maar veel gebeld worden is de prepaid telefoon een optie. Het bellen zelf is duurder maar je zit niet aan maandelijkse abonnementskosten verbonden.

5. Loopt uw contract binnen een bepaalde periode?
Als uw mobiele telefonie contract binnen een paar maanden afloopt dan kunt u zeker veel betere voorwaarden onderhandelen! Bespaar nu veel tijd bij de vergelijking van alle telecomaanbieders. Bespaar tijd en geld en laat een onafhankelijk expert voor u de beste deal onderhandelen bij uw huidige mobiele telefoonprovider of bij een andere telecomaanbieder!

6. Bespaar tijd bij de keuze van uw abonnement
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Zoveel verschillen en zoveel aanbieders. Wie heeft het beste bereik tegen de laagste prijs? Een onafhankelijk onderzoek kan al snel verheldering bieden in het oerwoud van mobiele telefonie! Bespaar uzelf tijd en laat een onafhankelijke partij voor u uw nieuwe mobiele telefonie abonnementen onderhandelen. Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

7. Kies op basis van onafhankelijkheid
U kiest op basis van kwaliteit en prijs. De kwaliteit van het netwerk is minstens zo belangrijk als de prijs van uw mobiele telefonie. Na een gedegen analyse aan de hand van uw wensen en eisen stelt Viritel voor u een pakket samen. Met de uitgebreide kennis en ervaring op de telecommarkt worden de beste oplossingen voor uw mobiele telefonie situatie aan u voorgelegd. Profiteer van onafhankelijke deskundigheid!

8. Uw servicepartner in mobiele telefonie!
Geniet van één aanspreekpunt . Indien u klachten heeft over uw factuur van uw provider, reparaties of een klacht wendt u zich nu tot één aanspreekpunt. Sta nooit meer in de wacht bij de klantenservice van uw telecomprovider.
 
De tip over telefoonabonnementen; een gedegen voorlichting. Kijk en vergelijk! 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: