Relatie
 

Informatie en tips op relatiegebied. Uitgebreid advies over het geven van een kado bij bijzondere gelegenheden.

Hier kun je in een groot aantal specifieke artikelen meer lezen over het geven van een cadeau aan of binnen een relatie zoals je partner, kind of ouders, of ter gelegenheid van een bruiloft of afscheid. Ook vind je tips over diverse aspecten van een vrijgezellenfeest en bruiloft.

Home >> Relatie

Relatie en huwelijk
Huwelijk tips
Kosten samenlevingscontract
Goede relatie tips
Vrijgezellenfeest tips
Echtscheiding tips

Kadotips
Kadotips voor een bruiloft
Kado geboorte
Kado verjaardag vrouw
Kado verjaardag man
Kado vaderdag
Kado moederdag
Afscheidskado
Cadeau bruiloft
Relatiegeschenk
Luxe relatiegeschenk
Kopen afscheidscadeau
Vrijgezellenfeest man
Vrijgezellenfeest vrouw
 

Catering bedrijf
Exclusieve catering
Flitsscheiding
Goedkoop relatiegeschenk
Merkhorloge


Huwelijk

Tweedehands bruidsjurk
Bruidsboeket kopen
Bruidsjurk huren
Opdrachten vrijgezellenfeest
Trouwring kopen
Kosten bruiloft
 

 

Tips over de keuze van een kado voor een relatie
• Heeft degene aan wie je een kado wilt geven een wensenlijst.
• Welk bedrag wil je aan een kado besteden.
• Voor wie is het kado bestemd, een kind of volwassene, je partner of een familielid, een collega of een kennis?
• Voor welke gelegenheid is het kado, voor een verjaardag, bruiloft of afscheidsfeest of voor moederdag, Sinterklaas of kerst.

Tips over een persoonlijk kado
• Als kado voor een bruiloft of afscheid van een collega is een collage van foto’s, eventueel voorzien van persoonlijke teksten, erg leuk. Een mooie lijst maakt het geheel compleet.
• Bij de geboorte van een kind is het leuk om zelf een kraammand met diverse cadeautjes voor moeder en kind samen te stellen, en er een persoonlijke touch aan te geven door een mooi gedicht of lief verhaaltje te schrijven.
• Vaderdag en Moederdag zijn ideale gelegenheden om een cadeau zelf te maken of om een zelfgemaakte attentie te combineren met een cadeau uit de winkel.
• Ook een zakelijk relatiegeschenk kan een persoonlijk tintje krijgen door er de naam van je eigen zaak op te laten drukken of door er juist de naam van je relatie in te verwerken.
• Enkele leuke websites met persoonlijke cadeaus zijn onder meer www.personalgifts.nl , www.watmoetiknuweergeven.nl en www.fotomozaiek.com

Tips voor een bijdrage aan een vrijgezellenfeest of bruiloft
• Organiseren van een origineel bij de aanstaande bruid en bruidegom passend vrijgezellenfeest. Tip: besteed zorgvuldige aandacht aan het samenstellen van de lijst met mensen die uitgenodigd worden! Houd er ook rekening mee dat het voor sommige mensen echt een gruwelijke belevenis zal worden als men verkleed als kip over straat moet.
• In overleg met de ceremoniemeester kun je misschien een deel van de bruiloft invullen met passende activiteiten, zoals een optreden van een artiest.
• Wanneer de cadeauwens voor een bruiloft een envelopje is, is het gepast deze wens te respecteren. Een cadeautje erbij is natuurlijk prima.

Je gaat zelf trouwen en ….
gaat ervan uit dat dit de mooiste dag van je leven wordt. Het goed organiseren van je bruiloft is daarom van groot belang. Enkele handige tips inzake het organiseren van je bruiloft:
• Een professionele weddingplanner is voor de meeste mensen niet weggelegd, maar een goede ceremoniemeester of amateur weddingplanner kan al heel wat taken van je overnemen.
• Al is het jouw feest, het is goed om ook aan de interesses van wat oudere en jongere gasten te denken zodat deze ook volop van je feest kunnen genieten. Is er voor de kinderen een kinderhoekje? Wordt er ook af en toe aandacht besteed aan de muziekwensen van de senioren?
• Geneer je niet om als cadeauwens datgene door te geven wat je echt graag wilt, of dit nu een geldbedrag, een schenking aan een goed doel of een lijst met cadeautips is.
• Je kunt je oriλnteren op wat er allemaal bij een huwelijk en bruiloftsfeest komt kijken door de volgende websites te bezoeken: www.trouwen-bruiloft.nl en www.bruiloft.nl

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: