Meubels
 

Uitgebreide tips over de aanschaf van meubels. Lees hier waar u moet zijn
en waar u aan moet denken wanneer u meubels gaat kopen.

Meubels zijn natuurlijk meestal functioneel, maar kunnen daarnaast ook een decoratieve functie hebben. In ieder huis en bedrijf zijn meubelen te vinden, die op vele manieren gekocht of vervaardigd kunnen worden. Over diverse soorten, stijlen, merken en verkooppunten kun je hier per onderwerp meer lezen.

Home >> Meubels

Diverse stijlen
Retro meubel
Barok
Art-deco
Engelse meubel
Design meubel
Oosterse meubelen
Moderne meubel
Italiaanse meubel
White-wash
Klassieke meubel
Chinese meubel
Hoogglans
Lounge meubel

Audio tv en Hifi
Hifi meubel
Glazen tv meubel
Tv meubel kopen
Audio meubel
Tv meubel Philips
Audio tv meubel

Algemene tips en informatie
Goedkope meubel
Houten meubel
Tweedehands
Meubel ontlakken
Dj meubel
Meubel stralen
Horeca meubel
Bureau meubel
Computer meubel
Wastafel meubel
Fossiel meubel
Gebruikte kantoor meubel

Materialen
Kersen
Eiken meubel
Teak meubel
Fossielsteen
Grenen
Rieten meubel
Meubel van stijgerhout


 


 

Iedereen zijn eigen meubels
Op het gebied van meubels is nagenoeg alles mogelijk en iedereen kan binnen zijn budget meubelen vinden en kopen.

De volgende aspecten spelen onder meer een rol bij de keuze voor meubelen:
Welke stijl prefereer je, design of romantisch, antiek of tijdloos.
Wat is je budget om een meubel of meubels te kopen.
Welke meubels passen in en bij je huis en de overige inrichting.
Wanneer je kinderen of huisdieren hebt, is het erg handig om hiermee bij de keuze voor bepaalde meubels rekening te houden. Denk aan kleur en materiaal, schoonmaakgemak en vuilbestendigheid.
Vind je het belangrijk dat je meubilair erg lang meegaat en derhalve van een zeer hoge kwaliteit moet zijn, of geef je er de voorkeur aan om periodiek je inrichting en dus de meubels te veranderen. In dit laatste geval hoef je wat minder aandacht aan een optimale kwaliteit en duurzaamheid te besteden.

Tips over het kopen van meubels
Wanneer je keuze voor een bepaald meubel nog niet geheel ingevuld is, dan zijn er vele manieren om je droommeubels te vinden en te kopen. Aandachtspunten hierbij zijn:
Ook op het gebied van meubels zijn er grote prijsverschillen. Vaak worden deze mede door de kwaliteit bepaald, maar lang niet altijd. Bezoek een outlet, zoek naar aanbiedingen, bekijk de showroomaanbiedingen zoals op www.meubelpagina.nl en let op de uitverkoop.
Vooral door internet is het heel gemakkelijk om tweedehands meubelen te zoeken en te kopen. Er worden bijvoorbeeld op www.marktplaats.nl heel wat in prima staat verkerende meubelen door particulieren aangeboden, waardoor je op deze manier ook een prima meubel in fraaie staat tegen een lage prijs kunt kopen.
Kies een stijl die bij je past en waar je je prettig bij voelt, en houd er rekening mee dat een meubel vaak lange tijd moet voldoen aan je wensen en eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en uiterlijk.

Tips over onderhoud en duurzaamheid van meubels
Wanneer je meubels koopt is het van belang om buiten de functionele en decoratieve aspecten ook aandacht te besteden aan de duurzaamheid en het onderhoud. Denk hierbij aan:
Zeker wanneer je kinderen of huisdieren hebt, kunnen er al snel vlekken op je meubelen komen. Besteed hier aandacht aan bij de keuze voor een meubel en let hierbij vooral op het materiaal en de kleur. In dit kader kun je er ook voor kiezen om meubelen te kopen waarvan de stoffering wasbaar of te vervangen is.
Is het materiaal vlek- en vuilbestendig, of is het vlek- en vuilbestendig te maken met speciale hiervoor bestemde middelen.
Kan het materiaal waarvan een meubel is samengesteld worden schoongemaakt, en kun je dit zelf doen of moet het uitbesteed worden.

Merken en plaatsen
Morres
Morris meubel
Profijt meubel
Duravit
Oisterwijk meubel
Meubel in Rotterdam
Meubel kopen Belgie
Meubel outlet
 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: