tips voor en luxe relatiegeschenk


Home >> Relatie

Tips over het kopen van en luxe relatiegeschenk

U wilt wel eens een keer een ander geschenk geven aan uw relaties? Iets bijzonders en speciaals? Dan kunt u denken aan het geven van een luxerelatiegeschenk. Om u op een idee te brengen zijn hieronder een aantal tips opgesteld over het kopen van een luxe relatiegeschenk.

1. Luxe relatiegeschenk
Een luxe relatiegeschenk brengt prestige met zich mee en tont dat de gever er extra aandacht aan heeft besteed. Het wordt dan ook vaak op prijs gesteld door de ontvangende partij.

2. Wijnaccessoires in box
Een ieder die dit prachtige luxe relatiegeschenk ontvangt zal het op zijn waarde schatten. Het betreft een mooi uitgevoerde houten box met daarin een prachtige set van wijnaccessoires. Een luxe relatiegeschenk waarmee u zeker indruk zult maken. Om het geheel te completeren kunt u er natuurlijk een van de duurdere wijnsoorten erbij kado doen.

3. Zeg het met champagne
Champagne wordt geassocieerd met luxe. Het is dan ook een goed idee om champagne als luxe relatiegeschenk. Alleen een fles champagne volstaat natuurlijk niet. Daar horen minimaal twee champagneglazen mee vergezeld te gaan. Als u er dan ook een champagnekoeler bij doet kan het luxe relatiegeschenk gegeven worden.

4. Ballonvaart
Wilt u echt een uniek en luxe kado weggeven aan een zakelijke relatie? Geef dan een ballonvaart kado. Uw zakelijke relatie zal ongetwijfeld verrast zijn bij door dit aanbod om een ballonvaart te mogen meemaken. Het leuke is u kunt kiezen of u zelf meegaat of u laat het aan de ontvanger over om een keuze te maken, want een ballonvaart maak je natuurlijk niet alleen. Die ervaring moet gedeeld worden.

5. Weekendje weg
Boek een hotel in een stad waar veel te beleven valt of juist ergens in een rustige omgeving afhankelijk van de wensen van uw zakelijke relatie. Een weekendje weg aangeboden krijgen is natuurlijk een luxe relatiegeschenk.

6. Dagje golfen
Neem uw zakelijke relatie mee om een dag te golfen. Dat is en een persoonlijk relatiegeschenk en ook nog eens luxe. Heeft uw zakelijke relatie geen ervaring met golfen dan kunt u natuurlijk golfles regelen.

7. Vliegles
In plaats van een tastbaar en blijvend kado te geven is het natuurlijk ook heel wat waard als u uw zakelijke relatie een onvergetelijke ervaring kunt bezorgen. Dus geef eens een vliegles kado!

8. Luxe relatiegeschenken internet
U kunt nog veel meer luxe relatiegeschenken vinden op het internet als dat wat hierboven staat u niet voldoende aanspreekt.

Ik hoop in elk geval dat u wel iets gehad hebt aan de tips over het kopen van een luxe relatiegeschenk.
 

 

 

 

  Copyright:   Privacy:   Contact: