tips luieremmer-kopen

Home >> Baby

TIPS OVER HET KOPEN VAN EEN LUIEREMMER

Op uw uitzetlijstje staat ongetwijfeld een luieremmer vermeld. Maar wat is dit nu precies, waar dient het voor en waar moet u op letten? Met onderstaande tips over het kopen van een luieremmer bent u in staat om een betere keuze maken.

1.Wat is een luieremmer?
Een luieremmer kunt u zien als een tijdelijke opslagplaats voor gedragen luiers. Het is een speciale emmer, met een goed afsluitbare deksel en een stevig handvat om de gedragen luiers in te doen. Het goed afsluitbare deksel zorgt ervoor dat er geen nare luchtjes ontstaan.

2.Waarom is een luieremmer handig?
Aangezien uw baby al snel acht tot tien schone luiers per dag nodig heeft, is verschonen een dagelijks ritueel. Natuurlijk is het belangrijk dat u bij de verzorging van uw baby hygiŽnisch te werk gaat. De luieremmer is hierom een praktisch hulpmiddel.

3.Handige tips bij het gebruik
De luieremmer moet u zo dicht mogelijk bij de plek zetten waar u uw kindje verschoont, zodat u er makkelijk bij kunt. Haal van tevoren het deksel eraf, zodat u uw baby geen seconde uit het oog hoeft te verliezen tijdens het verschonen. Indien u uw baby regelmatig op een andere plek verschoont, is het handig om ook hier een luieremmer te zetten. Spoel de luieremmer regelmatig om en vergeet daarna uw handen niet te wassen. Op deze manier blijven nare luchtjes minimaal hangen.

4.Verschillende soorten
Iedereen kent de gewone luieremmer, simpel in gebruik en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en dessins. Makkelijk aan te passen aan de rest van uw babyspullen. Tegenwoordig zijn er ook meer geavanceerde luieremmers te koop. Hierbij wordt elke gedragen luier apart verpakt in plastic. De luier kunt u eenvoudig in de emmer doen door een simpele draaibeweging te maken. De luier wordt door deze draaibeweging apart in plasticfolie verpakt. Dit plasticfolie verpakt luiers op een reukvrije manier en is bacteriedodend.

5.De gemiddelde prijzen
De gemiddelde prijzen variŽren van € 10,00 (gewone luieremmer) tot € 60,00 (geavanceerde luieremmer). Bij aankoop van een meer geavanceerde luieremmer moet u wel rekening houden met de navullingen.

Wij hopen dat u met bovenstaande tips een betere keuze kunt maken bij de aankoop van een luieremmer.
 

 

 

 

  Copyright:   Privacy:   Contact: