Duitsland keuken

Home >> Keuken

Tips over het kopen van een keuken in Duitsland

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en bent u aan het uitzoeken waar u deze het beste kunt kopen? Wellicht hebt u dan wel een keer gedacht om een keuken over de grens in Duitsland te gaan kopen. Om u hierover in te lichten zijn er een aantal handige tips voor u opgesteld.

1. Keuken uit Duitsland
Een keuken in Duitsland kopen is de laatste jaren meer in opkomst. Waarom zult u zich misschien afvragen. Een duidelijk antwoord op deze vraag is dat men elkaar informeert over de lagere prijzen van keukens in Duitsland. Aangezien de gemiddelde Nederlander liever minder dan meer betaalt is dat de reden dat mensen vaak over de grens een kijkje nemen bij de keukenspecialisten.

2. Kijken in Duitsland
Als u niet dicht bij de grens woont, kost het natuurlijk aardig wat tijd om voor het kijken naar keukens naar Duitsland te rijden. U hoeft natuurlijk niet ver Duitsland in te rijden om naar keukens op zoek te gaan. Er zijn veel keukenspecialisten vlak over de grens te vinden, zodat dit al weer wat tijd bespaart.

2.1 Keukens Duitsland

U hoeft niet eens zover te rijden want ook in Nederland is er een mogelijkheid om Duitse keukens te kopen. Wolters keukens heeft duitse keukens die gegarandeerd 10 procent goedkoper zijn.
3. Voorbereiding
Als u al zeker van uw zaak bent en u besloten hebt de keuken in Duitsland te kopen is het van belang dat u zich goed voorbereid. Zo kunt u het beste de afmetingen van uw keuken nauwkeurig op papier zetten en ook aangeven waar de aansluitpunten van elektriciteit en gas zich bevinden. Vergeet ook niet aan te geven waar de waterleiding uit de muur komt. Indien u de aansluitpunten met de komst van de nieuwe keuken wil veranderen kan dit natuurlijk ook.

4. Kies de stijl
Als u van te voren al weet welke stijl uw keuken zal moeten hebben dan bent u al een heel eind op de goede weg. Daarnaast is het van belang dat u van te voren al bedenkt welke materialen u wilt gebruiken in de keuken. Weet u ook al welke kleur u in de keuken wenst te hebben? Zet alle belangrijke zaken op papier en u hebt uw vertrek naar Duitsland goed voorbereid.

5. Taalbarrière
Als u de Duitse taal niet machtig bent en daarom twijfelt over het kopen van een keuken in Duitsland hoeft u zich geen zorgen temaken. Er is altijd wel een verkoper te vinden bij de keukenspecialist die zich vlak over de grens bevindt die een woordje Nederlands spreekt. De verkoper zal zeker weten zijn best doen om u te begrijpen.

6. Als alternatief naar een importeur in Nederland
Wilt u zich de moeite besparen om naar Duitsland te rijden maar wilt u toch een keuken uit Duitsland? Dat is tegenwoordig heel goed mogelijk door handige aanbieders die rechtstreeks uit Duitsland keukens importeren. Zo bespaart u zich de reis en hebt u straks toch een keuken uit Duitsland. U kunt op internet zoeken naar importeurs die de door de u gewenste keuken uit Duitsland halen.

 

 

 

 

  Copyright:   Privacy:   Contact: