tips buggy kopen

Home >> Baby

Het kopen van een buggy

Buggy’s zijn makkelijk in gebruik en u kunt hem vrijwel overal opbergen. Maar u kunt uit zoveel modellen buggy’s kiezen, welke is het meest hanteerbaar en welke is het veiligst? Met deze tips wordt een keuze maken wel heel gemakkelijk.

1.Wat is een buggy precies en wat is het voordeel hiervan?
De buggy is niet alleen simpel en goedkoop, hij is ook zeer compact en daardoor makkelijk in gebruik. Buggy’s hebben vier dubbele wielen met een stoeltje ertussen.
Buggy’s nemen weinig ruimte in beslag en je mag ze zelfs tot in het vliegtuig meenemen en opbergen in het bagagevak boven je hoofd. Buggy’s zijn nuttig vanaf het moment dat uw kind begint met lopen, maar nog te klein is om langere tijd op zijn of haar beentjes te staan.

2.Verschillende modellen buggy’s
Buggy’s zijn er in verschillende soorten en maten. De variatie zit in de diverse zit- en liggedeeltes, de bijgeleverde accessoires en het materiaal waarvan het gemaakt is. Buggy’s zijn tevens leverbaar met vaste of verstelbare zitting en met vaste of zwenkwielen. De meeste modellen zijn voorzien van een verstelbare zitting, met soms wel 5 standen. Het voordeel hiervan is dat u uw baby lekker kunt laten liggen als hij of zij tijdens een wandeling in slaap valt.

3.Vanaf welke leeftijd kan ik voor mijn baby een buggy gebruiken?
Buggy’s zijn geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld vanaf 6 tot 8 maanden oud. U kunt dezelfde buggy blijven gebruiken totdat uw kind ongeveer 4 jaar is.

4.De maten van verschillende onderdelen van een buggy.
De breedte van de banden van de gordel moet minimaal 1,5 centimeter zijn en het zitje is minimaal 21 cm. Diep en 32 cm. Breed. Het zitje van de buggy dient minimaal 40cm. Boven de grond te zijn en de duwstang is tussen de 90 en 100 cm. Lang en het liefst verstelbaar.

5.Prijzen
De gemiddelde prijs van een buggy ligt rond de € 60,00. Uiteraard zijn er ook duurdere modellen, die meer comfort bevatten. Daarnaast is er een tal van mogelijkheden om uw buggy uit te breiden met diverse accessoires.

6.Accessoires
Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor uw buggy. Denkt u eens aan een parasol, een regenhoes, een zonnescherm, een voetenzak, een zitverkleiner, een muskietennet, een boodschappennetje en niet te vergeten: speeltjes voor uw baby, die u aan de buggy kunt bevestigen. Dit kunnen zachte, stoffen speeltjes zijn die u aan de zonnekap hangt, maar ook een beugel die u vóór uw kindje kunt bevestigen. Ook zijn er speciale buggydragers te koop die u op uw fiets kunt bevestigen en u buggy aan kunt hangen.

7.Tips om de aankoop te vergemakkelijken.
Controleer voor aankoop of de ingeklapte buggy in uw auto past. Vergelijk reviews voor consumenten, geschreven door consumenten.

Handig is het om naast een goede wandelwagen een buggy te hebben. Als u bijvoorbeeld de stad ingaat, kan het lastig zijn om een grote wandelwagen in en uit uw auto te halen. De kosten van een buggy zijn relatief laag en u en uw kindje hebben er een hoop comfort en plezier aan! Wij hopen dat u met de tips die wij u gegeven hebben wat meer op de hoogte bent en wensen u veel succes bij de aankoop van uw buggy!
 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: