Badkamer
 

Uitgebreide informatie en tips over het kopen van een badkamer. 
 

We bieden je hier interessante informatie aan over diverse facetten van een badkamer, variërend van een handdoekenradiator tot een jacuzzi, en over soorten en merken wasmachines. Een badkamer is meestal een kleine ruimte in huis, waar we echter veel tijd doorbrengen. Het is dus belangrijk om deze efficiënt in te richten, rekening houdend met een eventuele voorkeur voor stijl, kleur en functionaliteit.

Home >> Badkamer

Badkamer
Accessoires
Idee
Inrichten
Kast
Badkamer meubel kopen
Badkamer ontwerp
Radiator
Renovatie van een badkamer
Op zoek naar een badkamer showroom
Tegels kopen
Badkamer verbouwen
Sanitair kopen
Handdoekenradiator
Spabad jacuzzi
Sunshower
Stoomcabine stoomdouche
Antiek toilet
Bidet toilet kopen
Chemisch toilet
Eljer toilet kopen
Hangend toilet kopen
Inbouwtoilet kopen
Toiletpot kopen
Villeroy Boch toilet kopen
Nieuwe badkamer
 

Wasmachines
Aanbieding van een wasmachine
Ariston
Beste koop wasmachine
Blue air
Siemens wasmachines
Wasmachine droger
Nordland
Ardo wasmachine
Asko
Beko
Candy wasmachine kopen
Dyson
Edy wasmachine
Inbouw wasmachine kopen
Indesit wasmachine
Professionele wasmachines
Wasmachine reparatie
Wasmachine bovenlader
Zanussi wasmachine
Lg wasmachine
Miele wasmachine
Wasmachine bovenladers
Wasdroger 4 kg
Wasmachine kopen
Nordland
Wasmachine en wasdroger
 

Bosch wasmachine kopen
Aeg
Bauknecht wasmachine kopen
Mini wasmachine kopen
Tweedehands wasmachine kopen
Whirlpool
Was en droogcombinatie

 

Tips over het kopen van de badkamer
Wanneer u zelf uw prijs wilt bepalen van uw sanitair kunt u terrecht bij de sanitair veiling, dit is een iniatief waarbij sanitair geveild wordt en u dus zelf kunt bieden op de produkten. Kijk ook is op Start.be superhandig!

Tips over het inrichten van de badkamer

Wanneer je een badkamer opnieuw gaat inrichten, dan zijn er zaken van belang waarmee je, uiteraard naast je budget en de ruimte die beschikbaar is, rekening moet houden:
• In de badkamer moeten verschillende bezigheden plaatsvinden en daartoe moet er bepaald sanitair geplaatst worden. Wanneer je een beperkte ruimte hebt, bedenk dan zeker welk sanitair echt gewenst c.q. vereist is in je badkamer. Wil je een bad en/of douche? Moet er een toilet in de badkamer komen of is er al een separaat toilet?
• Is het nodig om alle sanitair, tegels en accessoires nieuw te kopen, of kan een opfrisbeurt ook volstaan om je badkamer weer up to date te hebben?
• Is er een bepaalde stijl die je voorkeur heeft of die je verder ook in je huis gebruikt, zoals design, landelijk of tijdloos.
• Let op het gebruik van materialen, kleuren en verlichting. Deze zaken beïnvloeden ook hoe ruimtelijk de badkamer zal ogen en daarnaast hoe prettig het is om je hier met persoonlijke verzorging bezig te houden. Lekker badderen is prettig bij gedimd licht, terwijl bij het scheren veel meer licht nodig is.
• Bij de keuze voor materialen moet je ook nadenken over de kwaliteit en het schoonmaakgemak ervan. De badkamer is een natte ruimte die ook nog eens veelvuldig gebruikt wordt.
• Is er natuurlijke ventilatie zoals een raam aanwezig in je badkamer, of moet de ventilatie mechanisch plaatsvinden.
• Wanneer je kiest voor kant en klare systemen zoals voorgeïnstalleerde douchepanelen, dan kun je deze meestal ook zelf installeren.

Tips over het kopen van een wasmachine
Een wasmachine gaat een bepaalde tijd mee en er komt een moment dat je een nieuwe wasmachine nodig hebt. Enkele relevante tips betreffende het kiezen en kopen van een wasmachine zijn:
• Waar plaats je de wasmachine? Houd er rekening mee dat wanneer je de wasmachine in de badkamer naast de slaapkamer plaatst, dat het geluid dat de machine maakt minimaal moet zijn.
• Wil je een voorlader of bovenlader. Een bovenlader maakt het vullen en legen comfortabeler, maar wanneer er een wasdroger op de machine moet staan, dan moet je wel een voorlader kopen.
• Afhankelijk van onder meer de gezinsgrootte heb je een bepaalde hoeveelheid wasgoed. Wanneer je erg veel wasgoed hebt, kies dan voor een wasmachine met een extra grote trommelinhoud van 6 of 7 kilo.
• Alle wasmachines zijn voorzien van een energielabel. Vaak is een wasmachine met een laag energiegebruik duurder in aanschaf, maar dit kun je snel terug verdienen door het lagere energieverbruik.
• Een wasmachine met meer functies heeft vaak een hogere prijs. Welke functies denk je nodig te hebben?
• Iedere wasmachine is qua levensduur berekend op een bepaald aantal draaiuren. Zet de prijs van een wasmachine af tegen het aantal draaiuren en vergelijk de prijs eens op deze manier!
• Op het gebied van wasmachines zijn er altijd wel ergens aanbiedingen te vinden. Een bepaalde wasmachine kan bij verschillende verkooppunten sterk in prijs variëren. Let ook op de prijs van qua specificaties vergelijkbare wasautomaten. Via websites als www.vergelijk.nl en www.kieskeurig.nl kun je prijzen en specificaties goed vergelijken.
• Let bij aankoop niet alleen op de prijs, maar ook op zaken als garantieperiode, bijkopen garantie, bezorgkosten en eventuele installatiekosten.
 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: