tips babyspeelgoed kopen

Home >> Baby

Tips voor het kopen van babyspeelgoed

Het is zover, uw kind wordt straks geboren of u gaat misschien op kraamvisite bij iemand anders en u wilt iets kopen voor de baby, maar waar spelen baby’s eigenlijk mee? Om u wegwijs te maken in de speelgoedwereld van baby’s kunt u het beste even verder lezen. Ik zal u namelijk enige tips geven over het kopen van het favoriete babyspeelgoed.

1. Babyspeelgoed algemeen
Onmisbaar in de speelgoedcollectie van de baby zijn natuurlijk de rammelaar en de bijtring. Wie is er niet groot mee geworden? De rammelaar kan al snel door de baby worden vastgehouden en wat is er nu leuker voor de baby dan rammelen met een rammelaar. Telkens weer en het verveelt ze nooit. Baby’s vinden het fijn om voorwerpen met hun mond te ontdekken, zeker op het moment dat er tandjes doorkomen. Een bijtring is dan ook een ideale oplossing hiervoor.

2. Voor in de wieg
Om uw kind heerlijk te laten slapen werkt het heel rustgevend om een muziekmobiel boven het wiegje te hangen. Als u aan het touwtje trekt komen er lieflijke geluidjes uit, die uw baby al gauw naar dromenland doen vertrekken. Ook een knuffeldoekje in een fantasie- of dierenfiguurtje geven de baby een veilig gevoel.

3. Voor in de box
Wist u dat er speciale speelkleden zijn voor in de box, waar de baby comfortabel op kan liggen, maar waar ook speelelementen in zijn verwerkt? Zo kan er in het speelkleed een spiegeltje verwerkt zijn of knisperende figuurtjes of de baby knijpt in een figuurtje en er komt muziek uit. Een ontdekkingsreis voor elke baby, elke keer weer.

4. Speelgoed voor baby’s vanaf zes maanden
Voor de baby’s die al kunnen zitten zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden op speelgoed gebied. Bekend is dat baby’s vooral gericht zijn op de primaire felle kleuren rood, geel en blauw. U zult dan ook zien dat veel speelgoed in deze kleuren is uitgevoerd. Iets wat het altijd goed bij baby’s doet is speelgoed waar geluid in zit, of dit nu in de vorm van een muziekdeuntje is of een dierengeluid. U zult het zien, ze gaan ervan schaterlachen.

5 . Babyspeelgoed voor baby’s vanaf 9 maanden
Sommige baby’s zijn er vlug bij en zetten al vroeg hun eerste wankele stapjes. Voor hen is het een uistekend idee om een loopwagentje te kopen. Achter het loopwagentje hebben ze enige steun en kunnen ze triomfantelijk door de kamer lopen.

De wereld van babyspeelgoed is enorm, maar bovengenoemde tips zullen u vast en zeker doen besluiten om een geweldig cadeau voor de baby te kopen. Veel succes!
 

 

 

 

Disclaimer:   Copyright:   Privacy:   Contact: